Portfolio - Natuur & Landschap

Zoals jullie merken, naast portretfotografie, is natuur/landschap/stadsfotografie een grote passie voor mij. Ik ben een buitenmens en vind het fantastisch om al het mooie rondom mij vast te leggen op foto. Natuur brengt ontspanning en innerlijke rust, ook in jullie woonkamer! Een stadsfoto kan een interieur stijlvol aankleden. Een van deze foto's kan een leuke toevoeging zijn in jullie woonkamer of slaapkamer!

Wensen jullie een natuurfoto, landschapsfoto, stadsfoto? 

Alle foto's op deze pagina kunnen als afzonderlijk bestand worden verkregen zodat je zelf uw poster, fotolijst of artwork kan laten afmaken bij gelijk welke aanbieder (Albelli, Smartphoto, Saal Digitaal, Cewe,..), een waardevolle toevoeging in je interieur!

Neem hiervoor contact op via email of het contactformulier. De prijs is 30 € per foto, deze wordt digitaal aangeleverd via WeTransfer, in hoge resolutie.

De collectie bestaat zowel uit foto's gemaakt op unieke, prachtige bestemmingen zoals de Dolomieten, Provence, Duitsland… maar ook bestemmingen dichter bij huis zoals Brugge, Ieper, Gent en de Belgische kust.

Deze collectie zal ook meer en meer uitbreiden, want reizen en ontdekken staat als favoriete tijdsinvulling op mijn lijstje, hou deze pagina dus zeker in het oog!

Wensen jullie zelf te kiezen voor een onderwerp op een bepaalde locatie, m.a.w. fotografie op maat? 

Dit kan zeker, en graag zelfs! Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat uw wensen zijn!
Ik geef jullie een prijsraming naar gelang jullie vraag.

Uurtarief: € 50/uur (fotografie op locatie + nabewerking van de foto’s).
Verplaatsingskosten zijn gratis binnen een straal van 10 km van Roeselare, indien de locatie buiten deze straal valt, komt de meerprijs aan € 0,35/km.

Stadsfotografie

Duitse Alpenroute

Zon Zee Strand

Kalmthout