Dag lieve mensen,

Zo te zien hebben jullie de weg naar mijn website gevonden, bedankt voor jullie interesse!

Ik stel me even voor, mijn naam is Nadine, ik ben een actieve en gedreven vijftiger. Mijn hobby's zijn, wandelen, paardrijden, lekker tafelen, gezellig op stap gaan in een leuke stad, reizen, de natuur opzoeken, verkennen en bewonderen, en uiteraard.......FOTOGRAFIE!

Sinds 2020 ben ik ook een gepassioneerd fotografe die met liefde en toewijding momenten vastlegt die een leven lang meegaan.

Mijn missie is simpel maar krachtig: mensen gelukkig maken met prachtige beelden van hun meest dierbare momenten.

Mijn lens richt zich voornamelijk op families, kinderen, baby's en huisdieren. Of het nu gaat om de levendige energie van spelende kinderen, de tederheid van een pasgeboren baby, of de onvoorwaardelijke liefde tussen mens en huisdier, mijn doel is om die emoties vast te leggen die de tand des tijds doorstaan.

In mijn avontuur als landschapsfotografe deel ik graag mijn passie met jullie voor het vastleggen van de adembenemende schoonheid van onze planeet. Ik heb nog vele doelen, bvb. het doorkruisen van de wereld op zoek naar de meest indrukwekkende vergezichten en unieke details die de diversiteit van onze natuur weerspiegelen.

Dank u voor het verkennen van mijn wereld door de lens, waar zowel de warmte van familie als het wonderlijke van de natuur samenkomen. 

 

Groetjes, Nadine Hoornaert